Les nostres reunions i la forma de contactar-nos.

El grup de Guanyem Barcelona del barri de Sant Martí de Provençals, La Verneda i La Pau es reuneix els 2ns i 4rts dimarts de mes a les 19h al Centre Cívic Sant Martí de Provençals. (c/ Selva de Mar 215)

No tenim cap persona que es pugui dedicar a la publicació de missatges i actualització de xarxes socials però intentem mantenir, com podem una pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/GuanyemLaVernedaSantMarti).

Actualment estem sortint al carrer cada dissabte al  matí. Ens solem situar al carrer Guipúscoa, al costat de les sortides del metre (i/o prop del Centre Cívic).

Si coneixes i t’interessa  Guanyem B arcelona i vius en aquesta zona de la ciutat, no dubtis en contactar amb nosaltres (guanyem.lavernedasantmarti@gmail.com)

Un pensament sobre “Les nostres reunions i la forma de contactar-nos.

  1. Hola y bienvenidos a la política para hacer de Barcelona una ciudad para los ciudadanos, de una vez por todas. Os esperábamos y vamos a ayudaros para conseguir gobernar en nuestra querida ciudad.
    Es el comienzo de mis aportaciones directamente con el Grupo (indirectamente ya llevo tiempo influyendo en mi entorno para intentar que la situación actual de gobiernos de derechas, tanto en el Ayuntamiento de Barcelona, Generalitat y Gobierno de España, cambien de signo.
    Desconozco si ‘Barcelona en Comú’ (BEC), es definitivo o provisional como nombre de la coalición.
    Yo propongo como nombre aglutinador de la coalición, el siguiente:
    ‘Front Ampli per Barcelona’ (FAB).
    Os saludo cordialmente y espero asistir a las reuniones.

Els comentaris estan tancats.